Nya inspirationskvällar – Verkeån och Nybroån

Nybroån fotograferad av Ronnie Gustavsson

Nybroån fotograferad av Ronnie Gustavsson

OBS! Inspirationskvällen om Nybroån är flyttad! Läs mer här.

Det är snart dags för vårt LEADER-projekt Österlens sköna vattendrag att köra nya inspirationskvällar. Denna gång är det Verkeån och Nybroån som ska lyftas fram. Den 5 november kl. 18.00 är alla som är intresserade av Nybroån och dess framtid välkomna till Fiskevillan vid Nybroån. Kvällen med Verkeån i fokus kommer att bli på Bengtemölla gård, tiden är kl. 18.00 den 13 november.  Alla intresserade är varmt välkomna!

Under kvällarna får du information om respektive å och tillsammans kommer vi att samla idéer till framtida åtgärder i och runt vattnet för att kunna förbättra vattenkvalitén från källa till hav – var med på vår interaktiva info-kväll! Fika, mingla och träffa Naturskyddsföreningen, Fiskevårdsföreningen, LRF, Trafikverket, forskare och andra natur- och vattenintresserade! Väl mött!

Inbjudan till mötet om Nybroån i pdf-format.
Karta Fiskevillan

Inbjudan till mötet om Verkeån i pdf-format.
Karta Bengtemölla

Mer information om LEADER-projektet Österlens sköna vattendrag.