Följ med på vattensafari i Fyledalen!

Inbjudan till vattensafari i Fyledalen – ett äventyr för hela familjen 25 maj 2019

Lördagen 25 maj välkomnar Österlens sköna vattendrag er att följa med på en vattensafari i Fyledalen, ett äventyr för hela familjen utlovas. Under safarin kommer ni att få lära er mer om livet både under och över vattenytan. Det kommer att finnas olika stationer där man håvar och tittar på vad som finns i vattnet och på botten. Det kommer även att bli målning och lek i naturen.

Safarin utgår från Banvaktsstugan i Fyledalen (länk till karta). Vi håller igång mellan klockan 11 och 15. Det går bra att dyka upp närsomhelst. Tag gärna med en matsäck och gör en picknick av dagen! Frukt och dricka bjuder Österlens sköna vattendrag på! Och du, glöm inte oömma kläder och stövlar.

Vill du veta mer om safarin? Slå då en pling till Sara (0737 – 150 593) eller Valentina (0709 – 958 295) så får du svar på dina frågor.

Ladda ner inbjudan som pdf-fil.

Vattensafarin presenteras i samarbete med

Naturskyddsföreningen Tomelilla Tomelilla kommuns logotyp
Natursnokarna i Tomelilla
Natursnokarna i Tomelilla

Varmt välkomna!
Hälsar Sara och Valentina!

Mer information om LEADER-projektet Österlens sköna vattendrag.