Möt vattenrådet på Hanöbuktsveckan

Samverkan för Hanöbukten vill med Hanöbuktsveckan lyfta fram alla positiva insatser, allt fint som sker kring vår kust och berätta om det med aktiviteter under en hel vecka. Längs hela kusten. Närmare trettio olika aktiviteter är inplanerade. Från Simrishamn i söder till Eriksberg i nordost. Allt från seminarium till att bli håvmästare finns med i programmet. Här finns något för alla åldrar.

Österlens vattenråd kommer att befinna sig vid Hallamölla. Där kommer vi tillsammans med Sportfiskarna att visa upp hur det går till att inventera ett vattendrag med hjälp av elfiske. Detta kommer att ske torsdagen 26 maj klockan 10.30-12.00. Aktiviteten är gratis, samling sker vid parkeringen till Hallamölla vattenfall.

Vi ses vid Hallamölla! Varmt välkomna!

Mer information om alla olika aktiviteter som kommer att gå av stapeln får man via Samverkan för Hanöbuktens hemsida.