Ny åtgärdssamordnare

Åtgärdssamordnare Eelke Emilia Christinesdotter. Foto: Privat
Åtgärdssamordnare Eelke Emilia Christinesdotter. Foto: Privat

Vi tackar vår förra samordnare Therese Parodi och önskar henne lycka till med sitt nya arbete. Samtidigt hälsar vi Eelke Emilia Christinesdotter välkommen som ny åtgärdssamordnare för vattenrådet. Tjänsten delas med Österlens vattenråd och är placerad i Ystads kommun, men Eelke Emilia jobbar i hela verksamhetsområdet för de båda vattenråden.

Eelke Emilia har tidigare, bland annat, arbetat som handläggare för naturvårdsfrågor i Simrishamns kommun samt med betesmarker hos Länsstyrelsen Skåne. Hon kommer nu att ta hand om projektet Vattenvård i sydost, med mera. Projektet är ett samarbete med Vattenrådet för Nybroån, Kabusaån och Tygeån Mer information om projektet finns på projektsidan.

Den som vill komma i kontakt med Eelke Emilia kan använda sig av telefon via nummer 0705 – 85 41 47 eller via mail på emilia.christinesdotter@ystad.se.